Update i.v.m. maatregelen tegen coronavirus

Wij volgen samen met jullie de ontwikkelingen met betrekking tot het Coronavirus op de voet. Er werd door de overheid aangekondigd dat de huidige maatregelen verlengd worden tot en met 19 april 2020 met de mogelijkheid om deze daarna te verlengen tot en met 3 mei 2020. De situatie wordt voortdurend opgevolgd en geëvalueerd.

Dit wil zeggen dat clubactiviteiten niet vóór 20 april hervat kunnen worden. Bewegen in de buitenlucht blijft wél toegelaten en dit zonder perimeter. Er wordt wel benadrukt om na je activiteit meteen terug naar huis te keren.

Dynamo Project maakte een speciale webpagina met alle informatie die specifiek voor sportverenigingen geldt: https://www.dynamoproject.be/coronavirus. Je vindt er de vragen én antwoorden die het meest gesteld worden.

We houden de ontwikkelingen nauwgezet in de gaten en verwijzen ook door naar https://www.info-coronavirus.be/nl/ voor de laatste updates.

We blijven moedig en geduldig. We moeten elkaar steunen en creatief zijn in hoe we contact houden met familie en vrienden. Blijf zorgen voor jezelf en voor anderen.

Samen kunnen we dit aan!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.