Intern clubkampioenschap

      Geen reacties op Intern clubkampioenschap

Net voor de start van de vastenperiode gooide BC Arkobad nog eens alle sportieve remmen los tijdens het eerste intern clubtornooi. Met 46 inschrijvingen werden de stoutste verwachtingen ruim overtroffen. In allerijl reserveerden we de parketzaal als opwarm- of cooling-down-ruimte. Na het bekijken van de filmtrilogie “The Matrix” stelden we een ingenieus speelschema samen. Het tornooi leek één grote speeddate. Iedereen speelde zes wedstrijden van 10 minuten, telkens met een andere partner en telkens tegen een ander duo. Tot onze grote verbazing daagden alle 46 ingeschrevenen op. Sepp was zelfs een last-minute toevoeging. Hierdoor was Nore niet langer een jongedame, maar plots een volwassen vrouw met de naam Marianne. De wedstrijden volgden elkaar in een hels tempo op. De uitslagen werden netjes genoteerd. Er zaten zelfs supporters op de tribune. De vaste stoeltjes op de tribune werden door het gemeentepersoneel preventief verwijderd om supportersrellen te voorkomen. Alle gekheid op een stokje, de wedstrijden verliepen in een sportieve en vriendschappelijke sfeer. Scheidsrechters en de VAR waren overbodig. Na het optellen van de gewonnen punten kwamen Patrick, Lotte en Mieke als winnaars uit de computer. Ze kregen elk een beker met grote oren.

Dit tornooi smaakt naar meer. De datum in de krokusvakantie is ideaal voor onze jeugdspelers. En misschien komt er volgend jaar een enkeltornooi voor mannen, vrouwen, jeugd en transgenders.

In elk geval, BC Arkobad dankt alle spelers voor hun stipte aanwezigheid en hun enthousiasme tijdens het tornooi. Aarzel niet om aanmerkingen omtrent het tornooi nu of in de toekomst door te geven aan de bestuursleden. Dit kan mondeling, via e-mail of per aangetekende brief.

Ps. Wie de uitslag wil bekijken, kan dit hier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.